Spring til indhold

Embassy of Denmark, Kenya

13, Runda Drive, Runda, Nairobi, 00100 GPO Nairobi Nairobi, Kenya
E-mail: nboamb@um.dk
Åbningstider: Monday to Thursday: 8:30-14.30. Friday: 8.30-12.30

Danmark i Seychellerne

Ambassader og konsulater Fold alle afsnit ud Fold alle afsnit sammen

Ambassaden i Nairobi

Ydelser Børnepas (under 12år) Forlængelse af pas Nødpas Pasansøgning Visumansøgning Ansøgning om opholdstilladelse
Åbningstider Monday to Thursday: 8:30-14.30. Friday: 8.30-12.30
Ferier Ukendt
Adresse 13, Runda Drive, Runda, Nairobi, 00100 GPO Nairobi Nairobi, Kenya
Find vej i Google Maps Find vej i Apple Maps
Honorære konsuler Fold alle afsnit ud Fold alle afsnit sammen

Honorær konsul i Port Victoria, Mahe

Basil J.W. Soundy E-mail: victoria@umgate.dk Tlf.: +248 4285702
Ydelser Børnepas (under 12år) Forlængelse af pas Nødpas Pasansøgning Visumansøgning Ansøgning om opholdstilladelse
Åbningstider Ukendt
Ferier Ukendt
Adresse Bodco Building Harbour Trading Estate Veloutier Road Port Victoria Mahe Seychelles Port Victoria, Mahe, Port Victoria, Mahe
Find vej i Google Maps Find vej i Apple Maps

Information om coronavirus/COVID-19

Senest opdateret 06-06-2020 kl. 12:50

Udenrigsministeriet opfordrer danske rejsende, der befinder sig ude i verden til at tage hjem, så snart det er muligt, og i tæt dialog med deres rejsebureau, flyselskab eller forsikringsselskab. Med de mange restriktioner, som indføres både i Danmark og i udlandet, kan det vise sig svært at finde hjemrejsemuligheder i den kommende tid. De danske grænser bliver ikke lukket for danskere eller andre der bor i Danmark, der er på vej hjem fra ferie eller andet udlandsophold.

 

Hvis man strander i Seychellerne kan man få forlænget sit visum med yderligere 90 dage.

 

Der er oprettet en Facebookgruppe for danskere strandet i udlandet for at koordinere de mange frivillige indsatser i forbindelse hermed. Følg med her. Du kan også følge ambassadens Facebook og dedikerede corona-hjemmeside.

De nye indrejserestriktioner til Danmark har i nogle tilfælde gjort det svært for ikke-danske statsborgere rejsende til Danmark at boarde fly fra udlandet. Hvis du har lovligt ophold og bopæl i Danmark, kan ambassaden hjælpe dig med at udfærdige et certifikat, der viser dette.

 

Ifølge Seychellernes myndigheder vil der blive åbnet op for internationale kommercielle flyvninger den 1. juni 2020 og myndighederne fjerner dermed de rejserestriktioner, der blev indført tidligere i år.

Ved indrejse i Seychellerne skal rejsende i 14 dages karantæne for egen regning.

Rejsende skal overholde reglerne om behørig afstand og hygiejneforanstaltninger. 

Yderligere oplysninger vil, inden for de nærmeste dage, kunne findes på Seychellernes udenrigsministeriums hjemmeside.

Ifølge Department of Health, er der pr. 1. juni 2020 konstateret i alt 11 tilfælde af COVID-19 i landet, som alle er blevet erklæret raske.

Nem adgang til vigtig information

Ambassaden opfordrer alle danskere i Seychellerne til at registrere sig på Danskerlisten og hente udenrigsministeriets app Rejseklar. Danskerlisten giver os mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig. Du tilmelder dig Danskerlisten her.


På Udenrigsministeriets hjemmeside finder du svar på de fleste spørgsmål under: Spørgsmål og svar til rejsende og danske fastboende i udlandet om coronavirus/COVID-19.


Udenrigsministeriet har ikke en rejsevejledning for Seychellerne. Du har mulighed for, via Udenrigsministeriets hjemmeside om rejsevejledninger, at finde informationer i rejsevejledninger, der er udsendt af andre landes udenrigsministerier.

Har du spørgsmål i forbindelse med coronavirus/COVID-19, kan du kontakte ambassaden på telefonnummer: + 254 204253000, e-mail nboambconsular@um.dk. Uden for ambassadens åbningstid kan du blive viderestillet gratis til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter. Du kan også kontakte dem direkte på tlf. +45 3392 1112 og bbb@um.dk.

Udenrigsministeriet og den danske ambassade rådgiver ikke om sundhedsfaglige spørgsmål, men henviser til Sundhedsstyrelsen. På de danske myndigheders fælles informationssite www.coronasmitte.dk kan du finde information om coronavirus/COVID-19.

For yderligere information se også Udenrigsministeriets hjemmeside.